Luxe appartement huren in Spanje

Op zoek naar een luxe appartement in Spanje? Brengt u uw vakantie graag door in alle luxe en comfort? Dan heeft XLC Group het juiste appartement voor u: Los Arrayanes in Marbella

Vakantie appartement in Marbella, Spanje

In residentie Los Arrayanes, gelegen in de golf vallei in Nueva Andalucia kunt u een luxe appartement huren, met adembenemend zicht op de Golf Los Naranjos, de Middellandse Zee, Afrika en Gibraltar. Bovendien is het luxe appartement in de Costa del Sol gelegen op een half uur van de luchthaven van Malaga, een prachtige stad.

Voor uw vakantie in Spanje kan u in Marbella terecht in veel gerenommeerde golfclubs en beachclubs. Marbella biedt de ideale mix aan ontspanning, sport, shopping en gastronomie. Lees meer over de omgeving

Luxe appartement huren

Het vakantie appartement biedt ruimte aan 6 personen en heeft een ruim terras, perfect zongeörienteerd met overdekte lounge. Er kan heel het jaar door genoten worden van 2 zwembaden, grote tuin en een nieuwe fitnessruimte.

Het luxe appartement werd met stijl ingericht en wordt na elke bezetting grondig gekuist en geïnspecteerd door ons team. U kan er van op aan dat wij er alles aan doen om uw vakantie zo aangenaam en luxueus mogelijk te maken.

Bent u op zoek naar een appartement in Spanje om te huren? Dan stellen wij u graag ons luxe appartement Los Arrayanes in Marbella aan u voor.

Ontdek ons luxe appartement in Spanje